Aluminium frame | Maatwerk met aluminium

 

Geen enkele aanvraag voor aluminium frames is hetzelfde, ook waarschijnlijk uw frame niet. Twijfelt u welke koppelingen of buizen van Topclamp voor u de beste optie zijn?

Bij Topclamp kunnen we u een totaal aanbod voor uw project materialen aanbieden, naast de Topclamp producten hebben we ook toegang tot producten van de Metaalwinkel. 

 

Topclamp is ontwikkeld door de ingenieurs van de Metaalwinkel BV, dit biedt de mogelijkheid om ons aluminium systeem altijd op uw constructie wensen aan te passen. Neem contact op met Topclamp via mail: [email protected] of bel naar 31 (0)10 – 292 97 61.

 

Waar zullen onze ingenieurs u mee helpen:

 

Ø  Een gesprek over uw idee en hoe dit verwezenlijkt zou kunnen worden met Topclamp en de voordelen die dit voor u heeft. Dit kan persoonlijk, over de telefoon of gewoon via de mail.

 

Ø  Na het gesprek zullen onze productontwikkelaars aan de slag gaan met een technische tekening van uw idee. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld welke Topclamp onderdelen voor uw frame zal worden gebruikt.

 

Ø  Samen met ons aanbod krijgt u de technische tekening opgestuurd. Is ons aanbod naar wens en offerte opgesteld. Dan zal ons Topclamp team er voor zorgen dat uw producten op de vooraf afgesproken datum bij u wordt afgeleverd.