Aluminium beurs systeem | Topclamp

 

Voordelen Topclamp

·         Eenvoudige montage & demontage

·         Oppervlakte behandelingen mogelijk

·         Snelle levering

·         Extra technische service

·         Geen specialistische kennis voor het opbouwen van het systeem nodig

 

Bent u een specialist in beurs & interieur ontwerpen, expo of stand bouwer en op zoek naar het aluminium systeem voor die ene grote opdracht die vorige week binnen kwam?

 

Topclamp biedt aluminium frames aan die bruikbaar zijn voor elk ontwerp. Zowel voor buiten, binnen, kleine of grote aluminium constructies is Topclamp de oplossing door de flexibiliteit van het systeem.

Topclamp zorgt ervoor dat uw project snel opgebouwd kan worden op locatie zonder dat er een hele gereedschap kist aan te pas komt. Enkel met een inbussleutel kan de volledige constructie van Topclamp worden opgebouwd, dit zorgt dat er geen specialistische kennis van het aluminium systeem nodig is om het snel te kunnen opbouwen. Aan het eind van het project kan het beurs systeem even snel weer uit elkaar worden gehaald en later weer worden hergebruikt op een ander evenement.

 

Service

Bij Topclamp hebben we de beste technische kennis in huis om u te helpen bij uw aluminium constructie om te zetten in Topclamp of BALK producten. We vinden het belangrijk om onze aluminium profielsystemen te blijven vernieuwen en uitdagende opdrachten zien wij als een manier om onze aluminium profielsystemen te optimaliseren naar uw wens. Zo krijgt u samen met de offerte altijd een technische tekening van ons aangeleverd en eventuele extra informatie over de meerdere mogelijkheden die er zijn voor uw gewenste aluminium frame.

 

Levertijd

Naast dat de Topclamp  beurs systemen makkelijk zijn te monteren en te demonteren. Zijn de aluminium systemen ook snel te leveren. Binnen een week kunt u de modulaire systemen in huis hebben, wilt u echter een oppervlaktebehandeling dan is de levertijd binnen twee weken. Bij spoedopdrachten en grote aanvragen kijken we samen wat er mogelijk is om te zorgen dat u de aluminium profielsystemen zo snel mogelijk in huis heeft.

 

Materiaal & oppervlakte behandelingen

De materialen van de modulaire systemen Topclamp en BALK zijn beide gemaakt van aluminium. Het verschil tussen Topclamp en BALK is dat bij het Topclamp systeem er een volledige aluminium frame is en bij BALK er ook gebruik wordt gemaakt van houten tuinpalen voor de  aluminium constructie. Zo geven beide aluminium constructies een heel ander beeld aan het design.

Aluminium is uitstekend te poedercoaten, waardoor de beurs systemen in veel kleuren geleverd kunnen worden en zo volledig aanpasbaar zijn naar de kleuren die worden gebruikt in het ontwerp.