BALK Tuinpaal Koppeling- De aluminium koppelingen voor houten tuinpalen

 

Het BALK systeem van Topclamp is uitermate geschikt om tuinpaal constructies te maken voor zowel grote als kleine constructies. De aluminium tuinpaal koppelingen zorgen ervoor dat de houtentuinpalen gemakkelijk aan elkaar bevestigd kunnen worden. BALK koppelingen wordt vaak gebruik voor buiten toepassingen, maar ook voor binnen locaties kan BALK tuinpaal koppelingen goed gebruikt worden.

 

                   

 

VRAAG HIER JE OFFERTE AAN

 

Materiaal

De BALK tuinpaalkoppelingen zijn gemaakt van blank aluminium, maar kunnen geanodiseerd of gepoedercoat worden in een kleur die gewenst is. Zo wordt er vaak gebruikt gemaakt van RAL 9005 zijdeglans wat een gitzwarte kleur geeft aan de koppelingen.

 

De BALK tuinpaal koppelingen hebben de volgende buismaten in mm:

·         60x60x4

·         70x70x4

·         80x80x5

·         100x100x5

 

Deze BALK koppelingen zijn geschikt voor de volgende maten tuinpalen in cm:

·         Tuinpaal 5cm x 5cm

·         Tuinpaal 6cm x 6cm

·         Tuinpaal 6,8cm x 6,8cm

·         Tuinpaal 7cm x 7cm

·         Tuinpaal 8,8cm x 8,8cm

·         Tuinpaal 9cm x 9cm

 

Inspiratie met BALK tuinpaal koppelingen

BALK is voor zowel particulier als voor bedrijven een oplossing voor constructie problemen met tuinpalen. Een frame met BALK koppelingen is immers snel en makkelijk in elkaar gezet. Zo heb je razend snel een kant en klaar pergola frame gemaakt met de BALK koppelingen. Naast als pergola frame gebruikt te worden is BALK ook geschikt voor frames voor op de beurs of in winkel interieur.

 

               

 

 

         

 

Pergola systeem

BALK is uitermate geschikt als kant en klaar pergola systeem. De aluminium pergola verbindingselementen worden door middel van schroeven aan de houten balk vast gemaakt. Hierdoor ontstaat er gemakkelijk een pergola of kubus in de tuin of andere locatie. Het Pergola systeem heeft een goede kwaliteit en design uiterlijk. De producten worden in Holland bedacht en geproduceerd dit is te zien in de kwaliteit van het de verbindingselementen van aluminium.