aluminium systeem met snelle afwerking

‘Topclamp connecting ideas to reality

Het Topclamp aluminium profielsysteem zorgt op een snelle manier voor een strakke uitstraling van uw ontwerp. Dit wordt gegarandeerd doordat er na het samenstellen van de constructie, in principe niks meer hoeft te worden afgewerkt. Door de aluminium profielen met de koppelingen te verbinden kunnen constructies op maat worden gecreëerd. De Topclamp verbinder zorgt daarnaast voor een naadloze verbinding, met andere woorden Topclamp is geschikt voor elk aluminium frame.

                                

Dit maakt Topclamp uitermate geschikt om los mee te nemen naar locaties en daar op te bouwen. Het enige dat u nodig heeft voor het in- en uit elkaar halen van een Topclamp constructie is een inbussleutel. Bent u klaar met de huidige constructie, dan is Topclamp door het gebruiksvriendelijke profielsysteem herbruikbaar voor uw volgende project.

 

Download prijslijsten: Prijslijst Topclamp Original, Prijslijst Topclamp Wood, Prijslijst Topclamp Large, Prijslijst Topclamp Round en Prijslijst Framebits.

 

Topclamp kan zonder problemen ook worden gebruikt voor buitenconstructies. Daarnaast is het aanbrengen van oppervlaktebehandelingen op de onderdelen mogelijk. Voorbeeld van een vaak gebruikte oppervlaktebehandeling is een poedercoating in een RAL kleur.