Aluminium Beurs Standbouwsysteem

Topclamp is een snel monteerbaar aluminium buiskoppelsysteem met een zeer strak design voor uw beursstand of interieurinrichting. Doordat de aluminiumprofielen licht van gewicht zijn en de buiskoppelingen in één klik met de profielen zijn te bevestigen is het beurssysteem of interieurinrichting eenvoudig te verplaatsen. Dit maakt Topclamp zeer geschikt als standbouw. 

 

Voordelen Topclamp 

 

a  Gratis technische tekening

a  Eenvoudige montage en demontage (geen bouwkennis nodig)

a  Hoogwaardig industrieel kwaliteit

a  Snel leverbaar (spoedaanvragen mogelijk)

a  Zeer strak design

a  In alle kleuren leverbaar

 

 

U heeft geen bouwkennis of gereedschapskist meer nodig voor uw bouwsysteem door de aluminiumkoppelingen van Topclamp! U kunt het reclamesysteem slechts met een inbussleutel bevestigen. Zeer eenvoudig en voor iedereen toegankelijk.

   

De aluminium profielen van Topclamp zijn goed af te stemmen op uw huisstijl doordat de onderdelen in alle kleuren leverbaar zijn en het beschikt over een zeer strak design. Het Topclamp modulair reclamesysteem is beschikbaar in aluminium profielen of houten koppelingen. Perfect voor uw interieur- of evenementsysteem.

 

“Na sluitingstijd wil het personeel het liefst direct naar huis. Niets is vervelender om dan te stoeien met een interieursysteem dat niet makkelijk te demonteren is. Topclamp heeft ons veel tijd en gestoei bespaard.”

 

            Marco van der Heijden

 

Wilt u een technische tekening ontvangen? Verstuur uw idee naar [email protected] om uw idee om te zetten in een vrijblijvende prijsopvraag of bel direct met één van onze medewerkers 010 - 292 97 61.